Oranjebuurt

Oranjebuurt

Op deze pagina vindt u alle belangrijke en minder belangrijke informatie weer over de werkzaamheden die Wegenbouw Lansink in de Oranjebuurt uitvoert. Wij proberen u op zoveel mogelijk manieren en afgestemd op uw behoefte te voorzien van de juiste informatie over de vorderingen en actuele zaken aangaande de bereikbaarheid, planning en hinder.

Actueel

Werkzaamheden Bernhardstraat afgerond(09-05-2018)

De werkzaamheden in de Bernhardstraat zijn afgerond en de weg is dan ook weer opengesteld voor doorgaan verkeer. Momenteel is Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld bezig met riool- en bestratingswerkzaamheden in de St. Annabrinkstraat.

Bestratingswerkzaamheden Bernhardstraat(26-04-2018)

De nieuwe wegfundering wordt geprofileerd zodat de bestrating kan worden aangebracht. Het voetpad is opnieuw gestraat en de nieuwe afwateringsgoot is reeds gerealiseerd. Momenteel wordt de rabatstrook opnieuw aangebracht.

Werkzaamheden Bernhardstraat(09-04-2018)

De betonbuizen liggen klaar om aangebracht te worden. In de Bernhardstraat in Delden wordt door Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld een gescheiden rioolstelsel gerealiseerd.

Start werkzaamheden (22-03-2018)

In verband met de winterse weersomstandigheden en de afstemming m.b.t. de werkzaamheden van de nutsbedrijven is de startdatum opgeschoven. De definitieve startdatum is nu bekend namelijk dinsdag 03-04-2018. De borden met de vooraankondiging m.b.t. start werkzaamheden zijn vandaag rondom het werkvak geplaatst.

Planning (05-03-2018)

In verband met de winterse weersomstandigheden en de afstemming m.b.t. de werkzaamheden van de nutsbedrijven wordt de startdatum opgeschoven tot sowieso 3 april. Wanneer de definitieve startdatum bekent is, zal de planning onder aan deze pagina geüpdatet. De startdatum van 12 maart is dus vervallen.

Informatieavond (14-02-2018)

Samen met de Gemeente Hof van Twente organiseren wij, Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld, een tweede informatieavond. Deze is bedoeld om u meer informatie te geven, met name als het gaat om de aard van de werkzaamheden en de bereikbaarheid. Tevens kunt u rustig de ontwerptekeningen en de planning bekijken.

De informatieavond wordt morgen, donderdag 15 februari, van 17:00 tot 18:45 gehouden bij Cafe De Boemel te Delden. De informatieavond heeft een inloopkarakter, u kunt dus komen wanneer het u uitkomt. Medewerkers van Wegenbouw Lansink en de gemeente Hof van Twente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

Werkzaamheden Beatrixstraat (08-12-2017)

De werkzaamheden in de Beatrixstraat zijn afgerond en deze is dan ook weer opgesteld voor doorgaand rijverkeer. Binnenkort volgt nadere informatie over onze volgende werkzaamheden.

 

Parkeren (29-08-17)

Om de parkeerdruk te verlichten hebben wij een tijdelijke parkeerplaats ingericht. Hier kunt u vrij gebruik van maken als u in de wijk woont of bezoek bent. Ook zijn er mogelijkheden in de omliggende straten.

 

Projectteam

Wegenbouw Lansink werkt met een projectteam. Een organogram van het projectteam is hieronder weergegeven:

Projectleider
Edwin Busscher is de projectleider en overall verantwoordelijk voor het project. Hij is wekelijks ter plekke aanwezig en coördineert het project met de gemeente Hof van Twente.

Uitvoerder
Geerhard Roessink is de uitvoerder en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij is dagelijks aanwezig en staat u graag te woord. Ook hij staat in direct contact met de gemeente Hof van Twente.

Omgevingsmanager
Chris Kraesgenberg is uw omgevingsmanager. Hij is uw 1e aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen, problemen of klachten. De omgevingsmanager is wekelijks ter plekke aanwezig en staat u graag te woord.

 

Planning

De planning omtrent onze werkzaamheden in de Oranjebuurt is hieronder te vinden:

Fasering werkzaamheden (11-04-2018)

In verband met de winterse weersomstandigheden wordt de startdatum opgeschoven tot 3 april. Wanneer de definitieve startdatum bekent is, zal de bovenstaande planning geüpdatet worden. De startdatum van 12 maart is dus vervallen.

 

Nieuwsbrieven

Regelmatig houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Oranjebuurt. Wilt u de nieuwsbrief automatisch per mail otvangen? Geef dan uw emailadres door via onderstaande formulier.

Algemene nieuwsbrieven 

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 5

Straat specifieke nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Bernhardstraat fase 2

Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 1

Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 2

Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat Sanering

Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 3